Nieuws

We zijn genomineerd!

Wij zijn door Natuur & Milieu genomineerd voor de titel ‘De Beste Duurzame Actie van 2015’. De winnaar krijgt de trofee van de Beste Duurzame Actie en krijgt gratis advertentie ruimte in de landelijke dagbladen in januari. Maar het belangrijkste: de titel ‘De Beste Duurzame Actie van 2015’!
U kunt via deze link uw stem uitbrengen. https://www.natuurenmilieu.nl/de-beste-duurzame-actie-van-2015/ 

Alvast heel erg bedankt.

Estera Waas en Christel de Haas

Leuke actie van de Vegetarische Slager

De Vegetarische Slager heeft speciaal voor Megazat 2015 een broodje gemaakt. Tromgeroffel....

Het Mega Zat Gevulde Broodje! Hoe leuk is dat?

Knapperig mais broodje met Teriyaki beef van De Vegetarische Slager, huisgemaakte zoetzure groenten en kerrie-sesamsaus

100% plantaardig

Het is het broodje van de week voor  € 4,- maar op 29 Augustus € 2,-

Update

Lieve mensen.

We willen jullie niet langer in spanning houden en zullen wat meer gaan onthullen van de Megazat- manifestatie op 29 augustus. Op hopelijk een prachtig zonnige dag gaan we met zijn allen het Malieveld 'bezetten'!

Artikel in Parool.nl

De organisatie van 'We zijn het MEGAzat', distantieert zich nadrukkelijk van de uitspraak van F. van den Berg in een verslag van het Parool over de manifestatie op 10 mei, waarin hij zegt; 'Er is een holocaust gaande'.
 

Bedankt lieve mensen!

Wij, Estera en Christel, willen Iedereen die de regen trotseerde gisteren heel erg bedanken voor weer een prachtige en helaas noodzakelijke manifestatie. Wij waren blij verrast dat er op zo'n regenachtige dag toch zo veel mensen de straat op zijn gegaan. Hoeveel het er waren daar kunnen we alleen maar naar gissen. 500? We weten het niet. In elk geval genoeg om Amsterdam wakker te schudden. Heel jammer dat de meeste media het weer lieten afweten. Wellicht is het daarom een goed idee om een andere vorm van demonstreren te zoeken.

Morgen staan we op de Dam! Weer of geen weer.

Morgen is het weer zover. We gaan onze stem laten horen voor alle dieren in de vee-industrie, voor de aarde en voor de honger in de wereld. Wij hopen dat jullie in grote getale aanwezig zullen zijn. Weer of geen weer, wat is nu 3 uur in de regen als je je bedenkt hoe de dieren elke dag van hun bestaan lijden? Pluutje mee voor de zekerheid al hadden we ook slechte voorspellingen de andere jaren en toen bleef het gelukkig droog. We hebben in elk geval soep om warm te worden. Tot morgen allemaal!

Pagina's