Actrice Miryanna van Reeden van de partij

Actrice Miryanna van Reeden heeft haar medewerking toegezegd aan de tweede “We zijn het MEGA zat” manifestatie. Miryanna, die nationale bekendheid kreeg door haar rol van Charlotte Noordermeer in de populaire tv-serie Westenwind, laat zaterdag 18 mei haar dierenhart spreken op ons podium.

Afgezien van Westenwind was Miryanna op televisie verder onder andere te zien inHet Glazen Huis, Flikken Maastricht, De Wet volgens Milo, Rauw, Russen, Jiskefet,Diamant, Kinderen Geen Bezwaar, Goudkust en Baantjer.

In 2003 speelde Miryanna de hoofdrol in de succesvolle film Liever Verliefd van Pim van Hoeve. Deze film werd bekroond met de Gouden Film voor meer dan 100.000 bezoekers. Eerder was zij al te zien in de films Eline Vere en Belle van Zuylen.

Momenteel is zij te zien in de Nederlandse theaters met het  toneelstuk Terug naar de kust naar de gelijknamige psychologische thriller van Saskia Noort.

Actrice Miryanna van Reeden