Eddy Terstall van de partij tijdens “We Zijn Het Mega Zat”

Filmregisseur Eddy Terstall heeft vandaag zijn deelname aan de manifestatie “We zijn het Mega zat” toegezegd. Terstall, die de scenario’s voor zijn films zelf schrijft, debuteerde in 1992 met de film Transit. Zijn grootste succes boekte Terstall met de film Simon (2004).

Actief voor PvdD

In september 2012 maakte Terstall een korte film voor de Partij voor de Dieren. Met deze film wilde hij laten zien dat er veel redenen zijn om op deze partij te stemmen. Zo vertellen prominente Nederlanders als hoogleraar Paul Cliteur en ondernemer Jan-Peter Cruiming in de film waarom zij Partij voor de Dieren stemmen.

Slimste bekende Nederlander

Naast zijn filmwerk is Terstall ook actief als schrijver en politiek adviseur. Tijdens de Nationale IQ-test 2013 kwam Terstall  met een IQ van 125 uit de bus als slimste Bekende Nederlander.