Looproute is bekend

De looproute van de protest mars staat nu onder het programma. We zullen dezelfde route lopen als vorig jaar. We hadden een nieuwe route bedacht en hebben deze afgelopen weekend "proef" gelopen maar deze nieuwe route gaf qua bereik voor ons geen enkele toevoeging en zorgde alleen maar voor een hoop extra overlast.

Het is nog maar 11 dagen tot de manifestatie dus we zijn op het moment erg druk met de laatste loodjes. Onder andere met organisaties vragen onze manifestatie via sociale media, websites en/of nieuwsbrieven te verspreiden.

Wij willen bij deze gelijk even iedereen bedanken die via Facebook en Twitter massaal onze posters deelt. Dankzij jullie is ons bereik een stuk vergroot wat ongetwijfeld voor een hogere opkomst zal zorgen. Dus bij deze: BEDANKT !!

De looproute wordt als volgt: