Update

Lieve mensen.

We willen jullie niet langer in spanning houden en zullen wat meer gaan onthullen van de Megazat- manifestatie op 29 augustus. Op hopelijk een prachtig zonnige dag gaan we met zijn allen het Malieveld 'bezetten'!

Sprekers, standjes en livemuziek
Op het grote podium spreken onder andere leden van de kamerfracties van Groen Links en PvdD. Daarnaast is er live muziek (de namen maken we binnenkort bekend) en standjes van diverse organisaties en zal er voor iedereen die dat wil wat te eten zijn. De keuken van het Kollektief Rampenplan zal voor ons heerlijk biologisch en plantaardig koken. Het enige wat ze hiervoor terug vragen is een kleine bijdrage om uit de kosten te komen.

MEGAZAT
Aan het eind van de manifestatie vormen we met zijn allen het woord 'MEGAZAT'. Met een hoogwerker maken we daar een foto van (één voor onze fotograaf en één voor de aanwezige pers). Verder zullen er andere 'beeldende attributen' te zien zijn op het Malieveld. Zie de foto's hieronder.

                              

Het programma is nog niet helemaal compleet. Hou de website en sociale media in de gaten voor de laatste puntjes op de 'i'.

Wij hopen dat jullie met heel veel mensen naar het Malieveld komen! Tot gauw.